BISKOTE DEI GRANDI 5 DRITHERAT 12M+

0 Orders
#Plasmon 009
In stock
305L

Description

BISKOTE DEI GRANDI 5 DRITHERAT 12M+

Kushtuar atyre që ende janë duke kërkuar emocionet e fëmijërisë në disa aroma dhe vende. Për ata që duan të kthehen, qoftë edhe për një moment, në thjeshtësinë dhe zemërmirësimin e kohës kur ishin fëmijë.
Për të gjithë ju, nga Plasmon.

Pse “Dei Grandi”?
– Cilësi e re dhe me drithëra
– Shije origjinale e plasmonit
– Një pjesë e vetme për ta mbajtur gjithmonë me vete.

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

, ,

Kategoria

Ushqime

Formulimi

Open chat
Powered by