Bizon Power

0 Orders
#Bizon 001
In stock
8,000L

Description

Bizon Power

Stimulant seksual bimor për burra dhe gra.

10 kapsula

Përbërja:

  • Rrënjë Ginseng
  • Ekstrakte lule Feruka
  • Ekstrakt nga gjethja e Palmettos

Indikohet në rastet e:

  • Çrregullimit të ereksionit
  • Ejakulacionit të hershëm
  • Dobësimit të epshit apo dëshirës
  • Uljes së spermatogjenezës
  • Pakënaqësisë dhe mosgatishmërisë tek gratë.

Përdorimi:

1 kapsul 1 orë para aktivitetit seksual ose 30 minuta para ushqimit.

Përkujdesje:

Mos e përdorni Bizon Power nëse keni probleme kardiake, anemi, tension arterial të pakontrollueshëm edhe pse përdorni barna.

Në keto raste këshillohuni me mjekun apo farmacistin tuaj.

PS: Garantohet konfidencialiteti i përmbajtjes së pakos gjatë transportit dhe  në dorëzim.

        Transportuesi nuk është në dijeni të përmbajtjes së pakos.

 

Brand

Bizon Power

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Sasia

10

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bizon Power”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by