Black Cohosh Root 80 mg Vegan Capsules

0 Orders
#Now 028
In stock
1,950L

Description

Black Cohosh Root 80 mg Vegan Capsules

Bime tradicionale e cila ndihmon ne ruajtjen e homoestazes gjate menopauzes.

Ekstrakt i standartizuar 2.5% Me likurizë dhe Dong Quai Black Cohosh është një bimë e përdorur historikisht nga femrat native amerikane.Sipas studimeve rrënja e Black Cohosh ndihmon të kontrollojë përgjigjen e organizmit gjatë menopauzës. NOW® Black Cohosh gjithashtu përfshin në formul Likurizia dhe Dong Quai për nje veprim optimal.

Përdorimi: 1 kapsulë, 2 herë në ditë. (mëngjes dhe darkë)

Paketimi: 90 kapsula

Përmbajtja Sasia për dozim:

Ekstrakt nga rrënjë Black Cohosh (Actaea racemosa)

[E Standartizuar në 2.5% Triterpene Glikozide,27-Deoksiaktein (2 mg)]             80  mg                                                         Rrënjë Likorize (Glycyrrhiza glabra) 125 mg *                                                            125 mg                                                           Rrënjë dhe Rizome Dong Quai (Angelica sinensis)                                                    125 mg

Përbërës të tjerë: Celulozë (kapsulë), miell orizi, stearat magnezi (origjinë bimore).

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Black Cohosh Root 80 mg Vegan Capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by