Black Dragon

0 Orders
#Black Dragon 001
In stock
8,000L

Description

Black Dragon

Stimulant seksual bimor për burra.

10 kapsula

Përbërja:

Multivitamina, mikro-minerale dhe ekstrakte bimore për të rritur performancën seksuale mashkullore.

Ferula elaeohytris, Ginseng extract, Tribulus terrestris, Cinnamomum sp, Coriandum sativum, Zingiber officinale, Panax ginseng, Linum usitatissimum, Calcium, Vitamin C, Vitamin B1, Selenium, Manganese, Biotin, Folik Acid, Coenzyme Q10.

Indikohet në rastet e:

  • Çrregullimit të ereksionit
  • Ejakulacionit të hershëm
  • Dobësimit të epshit apo dëshirës
  • Uljes së spermatogjenezës

Përdorimi:

1 kapsul 1 orë para aktivitetit seksual ose 30 minuta para ushqimit.

Përkujdesje:

Mos e përdorni Black Dragon nëse keni probleme kardiake, anemi, tension arterial të pakontrollueshëm edhe pse përdorni barna.

Në keto raste këshillohuni me mjekun apo farmacistin tuaj.

PS: Garantohet konfidencialiteti i përmbajtjes së pakos gjatë transportit dhe  në dorëzim.

        Transportuesi nuk është në dijeni të përmbajtjes së pakos.

 

Brand

Black Dragon

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Sasia

10

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Black Dragon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by