Body Oil SPF6

0 Orders
#
In stock
3,150L

Description

Body Oil SPF6

125ml

Korff Sun Secret Dry Oil Spray Protective Anti-age SPF6 është një produkt që nuk është i yndyrshëm, është i butë dhe i mëndafshtë, veçanërisht i treguar për të mbrojtur lëkurën e ekspozuar ndaj diellit.

Formulimi novator me ADN-Safe Complex dhe SPF 6 mbron nga rrezatimi i diellit, ruan bukurinë e lëkurës, hidraton dhe qetëson lëkurën, duke kontrastuar plakjen e parakohshme qelizore të indeve. Lëkura është kadife dhe nxirja është intensive, e ndritshme dhe e barabartë. I përshtatshëm për fototipet e errët ose fototipet e mesëm me një lëkurë të mësuar me diellin

Klinikisht dhe i testuar nga dermatologu

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by