Bone Strength Capsules

0 Orders
#Now 030
In stock
2,200L

Description

Bone Strength Capsules

Formule per suportin e kockave me permbajtje MCHA dhe nutriente te tjere.

Pershkrimi:

MCHA për kocka dhe dhëmbë më të fortë.

E kompletuar me vitamina dhe minerale NOW® Bone Strength™ është një formulë për suportin e kockave me përmbajtje MCHA (Mikrokristalinë Hidroksiapatite).

MCHA gjendet tek matriksi i kockave dhe dhëmbëve dhe është përbërësi që i jep atyre strukturën e fortë.

MCHA përmban Kalcium dhe Fosfor, të cilët janë elementët kryesor të kockave, gjithashtu përmban Magnez dhe minerale të tjerë të rëndësishëm, si vitamina C, D dhe K, që ndihmojnë në sintezën dhe mirëmbajtjen e indeve të kockave.

Përdorimi:4 kapsula, në doza të ndara gjatë ditës, të shoqëruara me ushqim.

Paketimi: 120 kapsula

Përmbajtja Sasia për dozim:

Proteina (MCHA dhe Amino Acide)                                     1 g

Magnez (nga oksidi dhe askorbati i Magnezit)              400 mg

Fosfor (nga MCHA)                                                              287 mg

Vitamin C (nga askorbat magnezi)                                    133 mg

Vitamin D3 (si kolekalciferol)                                        16.68 mcg

Zink                                                                                             7 mg

Vitamin K2 (si Menakuinone-4)                                        67 mcg

Bakër                                                                                       0.7 mg

Tiaminë (Vitamin B1)                                                             3 mg

Manganez                                                                                 2 mg

Kalcium (nga MCHA)                                                        667 mg

Bori                                                                                        467 mcg *

Bishtkali (Equisetum arvense)                                           67 mg

Përbërës të tjerë:Kapsulë xhelatinoze, acid stearik (origjinë bimore), stearat magnezi (origjinë bimore), silic, kompleks sulfat potasium, glukazamine, dhe celulozë.

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bone Strength Capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by