Boron 3mg Vegan Capsules

0 Orders
#Now 031
In stock
1,050L

Description

Boron 3mg Vegan Capsules

Bor 3 mg, mineral aktiv i cili ofron suport per kockat dhe strukturat e tyre.

Pershkrimi:

Për kocka më të forta.

Bashkëvepron me kalciumin dhe magnezin.

Bori është një mineral aktiv që ka efekt tek kalciumi, magnezi dhe metabolizmi fosforik.

Ai është i njohur për suportin e kockave dhe strukturave të tyre.

Përdorimi:

Merrni 1 kapsulë cdo ditë të shoqëruar me ushqim.

Paketimi: 100 kapsula

Përmbajtja Sasia për dozim:

Bor  (nga boroglukonat kalciumi)                                  3 mg

Përbërës të tjerë:

Miell orizi, xhelatinë, acid stearik (origjinë bimore).

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boron 3mg Vegan Capsules”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by