Botanical Female Complex

0 Orders
#Solgar 030
In stock
5,580L

Description

Botanical Female Complex

Suplement bimor për femrat gjatë menopauzës

30 kapsula

Formulim unik që kombinon ekstraktet e bimëve të ndryshme për të lehtësuar simptomat që shfaqen te femrat gjatë periudhës së menopauzës.

Përmban:

-ekstraktet e tërfilit të kuq, i cili përmban izoflavonoide fitoestrogjenike me ndikim pozitiv në pakësimin e afsheve;

-ekstraktet e sherebelës, me ndikim pozitiv në pakësimin e afsheve dhe djersitjes;

-humulus lupulus, që po ashtu pakëson afshet;

-turmerik;

-gjethe luleradhiqe, që përmban seskuiterpene, komponime specifike të kësaj bime.

Formulimit i janë shtuar dhe ekstraktet e farave të rrushit, brokolit, farave të linit etj.

Pa sheqer dhe pa kripë.

Pa produkte të bulmetit.

I përshtatshëm për veganë.

Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rast të shfaqjes së ndonjë alergjie.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 kapsul në ditë bashkë me ushqimin ose siç këshillohet nga mjeku. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Vegetable Capsule Shell: hydroxypropylmethyl cellulose, Bulking Agents: (gum arabic, maltodextrin), Red Clover (Trifolium pratense) (flower), Sage Leaf Extract (Salvia officinalis), Hops Extract (Lifenol®) (Humulus Lupulus) (flower), Base Blend (Montmorency Cherry Powder (Prunus cerasus) (fruit), Kelp (Ascophyllum nodsum) (whole plant), Beetroot Extract), Flaxseed Powder, Liquorice Root Extract (Glycyrrhiza glabra), Broccoli Powder (flower and stalk), Turmeric Root Extract (Curcuma longa), Dandelion Extract (Taraxacum officinale), Grape Seed Extract, Schisandra Berry Extract (Schisandra chinensis), Anti-caking Agents: (vegetable magnesium stearate, silicon dioxide).

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Botanical Female Complex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by