Brain Active

0 Orders
#Denk 003
In stock

Description

Brain Active

Ginkgo Biloba, Omega 3, Vitamine B5, Kafeine, Ekstrakt i balsamit të limonit.

Kompleks ushqyes për kujtesën dhe përqendrimin.

30 tableta and kapsula.

Target grup:

• Njerëzit e biznesit për të përmirësuar funksionin njohës dhe për të parandaluar lodhjen.
• Studentët për të përmirësuar të menduarit dhe të mësuarit para dhe gjatë dhe provimit
• Të moshuarit për të ndihmuar në problemet e kujtesës të lidhura me moshën ose sëmundjet mendore.

Përfitimet kryesore nga marrja e Brain active:

  • Përmirësimi i të menduarit, të mësuarit dhe kujtesës në njerëz të shëndetshëm dhe të rinj të moshës së mesme dhe njerëz me humbje të kujtesës në lidhje me moshën.
  • Ndihmon për të trajtuar stresin gjatë periudhave të provimit.
  • Me ekstrakt ginko biloba me cilësi të lartë dhe farmaceutike dhe me acide yndyrore omega-3 me cilësi të lartë DHA për një funksionim normal të trurit.
  • Acidi pantotenik (vitaminë B5) kontribuon në metabolizmin normal që jep energji dhe për një performancë normale mendore.
  • Kafeina zvogëlon lodhjen e lidhur me kujtesën dhe rrit performancën njohëse (kognitive) të trurit tek personat e stresuar dhe të moshuar.
  • Pa sheqer,  fruktozë, gluten, laktozë.

Marrja: 1 tabletë and 1 kapsulë në ditë. Me një vakt dhe shumë lëngje.

Përbërësit:

• 1 tabletë përmban 100 mg ekstrakt ginko biloba, 25 mg kafeinë, 100 mg ekstrakt i balsamit të limonit, 5 mg acid pantotenik (vitaminë B5).

Bulking agent microcrystalline cellulose, ginkgo biloba extract (10.4%), lemon balm extract, stabiliser hydroxypropylmethylcellulose, stabiliser powdered cellulose, caffeine (2.6%), releasing agent tricalcium phosphate, vegetable oil (palm oil), releasing agent croscarmellose sodium, coating agent talc, releasing agent magnesium salts from fatty acids, releasing agent stearic acid, calcium D-pantothenate, colourant titanium dioxide, emulsifying agent polyethylene glycol

• 1 kapsulë përmban: 300 mg Omega 3 mga ku: 250 mg DHA (Docosahexaenoic acid)  dhe 30 mg EPA ( Eicosapentaenoic acid) – kompleks ushqyes për kujtesën dhe përqendrimin.

Fish oil concentrate (70.9%; contains 50% DHA), gelatine (bovine), humectant glycerine.

 

 

Brand

brain active

Denk Nutrition

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

,

Sasia

30 + 30

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brain Active”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by