Brightening Day Cream SPF15

0 Orders
#
In stock
5,350L

Description

Brightening Day Cream SPF15

50ml

Një krem dite hidratues me dritë mbrojtëse UVA dhe UVB.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Toni i pabarabartë i lëkurës, pigmentimi dhe njollat e moshës
Tekstura: Lëngu i lehtë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by