Brightening Eye Contour Cream

0 Orders
#
In stock
4,550L

Description

Brightening Eye Contour Cream

15ml

Një krem për sytë që ndihmon në shkëlqimin, zbutjen dhe detoksifikimin e zonës së konturit të syve.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Zona e lodhur e syve, qarqet dhe njollat e errëta, linjat e imta dhe rrudhat
Cilësi: Krem i butë, kadife

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by