Brightening Protective Shield SPF50/PA+++

0 Orders
#
In stock
4,550L

Description

Brightening Protective Shield SPF50/PA+++

30ml

Ky lëng ultra i lehtë siguron mbrojtje shumë efektive kundër dëmtimit të rrezatimit UVA dhe UVB dhe agresorëve të mjedisit, ndërsa siguron njëkohësisht një efekt ndriçues.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Toni i pabarabartë i lëkurës, pigmentimi, mbrojtja nga rrezatimi ultravjollcë dhe plakja e parakohshme
Cilësi: Lëng ultra i lehtë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by