Brightening Total Clarity Serum

0 Orders
#
In stock
5,350L

Description

Brightening Total Clarity Serum

30ml

Një serum i lehtë, hidratues dhe ndriçues për të trajtuar zonat problematike që tregojnë shenja të pigmentimit dhe papërsosmërive të tjera.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Toni i pabarabartë i lëkurës, pigmentimi dhe njollat e moshës
Cilësi: Serum xhel i lehtë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by