Brume Satinee SPF30

0 Orders
#
In stock
3,500L

Description

Brume Satinee SPF30

150ml

Avene Solaires Brume Satinée SPF30 – Silky Mist SPF30. Spërkat mbrojtje të lartë SPF30. Sprej me krem kundër diellit me një mbrojtje të lartë UVB-UVA për lëkurën e ndjeshme. Lejon që lëkura juaj të marrë frymë. Hipo-alergjike dhe pa parabene. Aplikimi: Para se të bëni banja dielli, spërkatni mjaftueshëm lëkurën nga një distancë 15cm. Aplikoni rregullisht për të qëndruar të mbrojtur.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by