Buccagel Gel 15ml

0 Orders
#Curasept 051
In stock
1,220L

Description

Buccagel Gel 15ml

Xhel mbrojtes per mukozen orale i cili ne baze te nje veprimi mekanik, lehteson dhimbjen e shkaktuara nga aftet dhe stomatitet aftoze.  Permbajtja: Permban TGO (triester i peroksiduar i glicerolit), i cili izolon aften.

Gjithashtu ndikon ne riformimin e filmit hidro-lipidik te qelizave duke bere rigjenerim te mukozes se lezionuar.

  Perdorimi: Aplikohet vetem ne zonen problematike.

Goja nuk duhet te shpelahet dhe nuk duhet te konsumohet dicka per te ngrene dhe/ose pire per nje ore mbas aplikimit.

Brand

Curasept

Additional information

I përshtatshëm për

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buccagel Gel 15ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by