Buccotherm dent gingive sensitive 75ml

0 Orders
#Buccotherm 005
In stock
600L

Description

Buccotherm dent gingive sensitive 75ml

Buccotherm xhel-pastë dhëmbësh për të rritur,e certifikuar Bio -2 në 1 për gingiva të ndjeshme me shije mente e freskët .

Buccotherm për gingiva të ndjeshme përbëhet nga ujëra termale të mbledhura ne Castera-Verduzon,ideale për higjenën e përditshme ,duke respektuar ekosistemin e gojës ,ul inflamacionin dhe qe tëson irritimet.

Ul ndjeshmërinë e gingivave .

Përdoret ose si pastë dhëmbësh ose si xhel qetësues direkt mbi gingiva.

Normalizon aciditetin.

Veprim qetësues dhe hidratues për mukozën e thatë të gojës dhe gingivat e ndjeshme.

Pastron ,dezinfekton dhe nxit rigjenerimin e indit të hapsirave ndërdhëmbore.

Përbërësit: Ujëra Termale të mbledhura ne Castera-Verduzon

Glicerin

Brand

Buccotherm

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buccotherm dent gingive sensitive 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by