Buccotherm Kit Strawberry 2-6 Years

0 Orders
#Buccotherm 001
In stock
800L

Description

Buccotherm Kit Strawberry 2-6 Years

Buccotherm kit përmban xhel-pastë pë moshat 2-6vjec me shije luleshtrydhe,furce dhe gotë mbajtëse

Buccotherm xhel-pastë për moshat 2-6 vjec ,përbëhet nga ujëra termale të mbledhura ne Castera-Verduzon,ideale për higjenën e përditshme ,duke respektuar ekosistemin e gojës

  • Normalizon aciditetin
  • Veprim qetësues dhe hidratues për mukozën e thatë të gojës dhe gingivat e ndjeshme
  • Pastron ,dezinfekton dhe nxit rigjenerimin e indit të hapsirave ndërdhëmbore

Përbërësit:

  • 500ppm Fluor parandalon karies në dhëmbët e qumështit
  • Ujëra Termale
  • Glicerin

Brand

Buccotherm

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buccotherm Kit Strawberry 2-6 Years”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by