Buccotherm Peach Iced Tea Flavour 7-12Years

0 Orders
#buccotherm 009
In stock
500L

Description

Buccotherm Peach Iced Tea Flavour 7-12Years

Buccotherm xhel-pastë për moshat 7-12 vjec ,përbëhet nga ujëra termale të mbledhura ne Castera-Verduzon.

Ideale për higjenën e përditshme ,duke respektuar ekosistemin e gojës.

Normalizon aciditetin.

Veprim qetësues dhe hidratues për mukozën e thatë të gojës dhe gingivat e ndjeshme.

Pastron ,dezinfekton dhe nxit rigjenerimin e indit të hapsirave ndërdhëmbore.

Përbërësit: 1450ppm Fluor parandalon karies në dhëmbët e përhershêm

Ujëra Termale

Glicerin

Brand

Buccotherm

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buccotherm Peach Iced Tea Flavour 7-12Years”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by