Buccotherm Prevention Caries 75ml

0 Orders
#Buccotherm 006
In stock
600L

Description

Buccotherm Prevention Caries 75ml

Buccotherm eshte pastë dhëmbësh për të rritur.

Favorizon mineralizimin e dhëmbëve ,vepron kundër formimit të pllakës bakteriale, me shije mente e freskët .

Buccotherm për gingiva të ndjeshme përbëhet nga ujëra termale të mbledhura ne Castera-Verduzon,ideale për higjenën e përditshme .

Duke respektuar ekosistemin e gojës ,ul inflamacionin dhe qetëson irritimet.

Ul ndjeshmërinë e gingivave .

Përdoret  si pastë dhëmbësh ose si xhel qetësues direkt mbi gingiva.

Normalizon aciditetin.

Veprim qetësues dhe hidratues për mukozën e thatë të gojës dhe gingivat e ndjeshme.

Pastron ,dezinfekton dhe nxit rigjenerimin e indit të hapsirave ndërdhëmbore.

Përbërësit: 1450 ppm Fluor Ujëra Termale të mbledhura ne Castera-Verduzon

Glicerin

Brand

Buccotherm

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buccotherm Prevention Caries 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by