Buccotherm whitening & care 75ml

0 Orders
#Buccotherm 003
In stock
750L

Description

Buccotherm whitening & care 75ml

Buccotherm pastë dhëmbësh për të rritur,e certifikuar Bio me efekt zbardhues ,eliminon njollat dhe parandalon ngjyrosjen e dhëmbëve me shije mente e freskët .

Buccotherm Whitening përbëhet nga ujëra termale të mbledhura ne Castera-Verduzon,ideale për higjenën e përditshme ,duke respektuar ekosistemin e gojës

Normalizon aciditetin.

Veprim qetësues dhe hidratues për mukozën e thatë të gojës dhe gingivat e ndjeshme.

Pastron ,dezinfekton dhe nxit rigjenerimin e indit të hapsirave ndërdhëmbore.

Përbërësit: 1450ppm Fluor  Ujëra Termale të mbledhura ne Castera-Verduzon Ekstrakte të Propolis Glicerin .

Të mos përdoret nga mosha nën 6-vjec!

Brand

Buccotherm

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buccotherm whitening & care 75ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by