Burn Relief Gel

0 Orders
#
In stock
1,080L

Description

Burn Relief Gel

50ml

Ftohet, qetësohet, hidratohet, dëmtohet nga çdo shkak i lëkurës (djegie, djegie nga dielli, inflamacion). Ai përmban Acid Hyaluronic i cili ka një veprim të fortë hidratues ndërsa në të njëjtën kohë përforcon shërimin dhe rigjenerimin e indeve.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by