Çaj Kamomil

0 Orders
#Plasmon 013
In stock
615L

Description

Çaj Kamomil

Çaj kamomil Plasmon, i përgatitur me ekstrakt të zgjedhur me kujdes dhe të thatë të luleve të kamomilit në mënyrë që të ruajë të gjithë cilësinë e tij, është një pije e përshtatshme për të gjithë familjen.

Kamomili përgatitet për një pije tashmë të ëmbël, të përshtatshme për të gjithë familjen.
Ne nuk përdorim ngjyra ose konservantë dhe garantojmë kontrolle të kujdesshme të pesticideve.

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

, ,

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by