Calcium Citrate with Vitamin D3

0 Orders
#Solgar 029
In stock
2,100L

Description

Calcium Citrate with Vitamin D3

Suplement me citrat kalçiumi dhe vitaminë D3

Paketim x 60 tableta

Kalçiumi është një element i rëndësishëm për të patur kocka dhe dhëmbë të fortë.

Rreth 99% e tij në organizëm gjendet në kocka dhe dhëmbë.

Kalçiumi është i nevojshëm për sistemin muskulo-skeletik dhe për atë nervor.

Vitamina D3 ndihmon në përthithjen e kalçumit si dhe forcon sistemin imunitar.

Kombinimi i një diete ushqimore të shëndetshme me aktivitet fizik dhe suplemente që përmbajnë kalçium, vitaminë d3 si dhe minerale të tjera mendohet se ul rrezikun e osteoporozës.

Pa OMGJ.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

I përshtatur me dietën Halal dhe Kosher.

Pa aromatizues artificialë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 4 tableta në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 4 Tablets
AMOUNT PER SERVING % DV
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 15 mcg (600 IU) 75%
Calcium (as calcium citrate) 1000 mg (1 g) 77%
Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Silica, Vegetable Magnesium Stearate, Titanium Dioxide (color), Vegetable Glycerin.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calcium Citrate with Vitamin D3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by