Calcium & Magnesium Tablets

0 Orders
#Now 035
In stock
2,100L

Description

Calcium & Magnesium Tablets

Kalcium dhe Magnez ne doze te larte.

Pershkrimi:

NOW® Calcium & Magnesium kombinon këto dy minerale esenciale që luajnë një rol shumë të rëndësishëm në proceset fiziologjike.

Të dy këto nutrient janë esencial për shëndetin neurologjik, muskular, mirëfunksionimin e enëve të gjakut, ruajtjen e balacës të likideve të trupit dhe formimin dhe mirëmbajtjen e kockave dhe artikulacioneve.

Përdorimi:

2 tableta ne dite.

Paketimi: 100 kapsula.

Përmbajtja Sasia për dozim:

Kalcium (nga Karbonat Kalciumi, Citrat Kalciumi dhe Askorbat Kalciumi)                                                                       1 g (1,000 mg)

Magnez (nga Oksid Magnezi, Citrat Magnezi dhe Askorbat Magnezi)                                                                                  500 mg

Përbërës të tjerë:

Mikrokristalinë celuloze, stearat magnezi (origjinë bimore), Hidroksipropil celulozë, Dioksid silikoni, Natrium croscarmelozë dhe Acid stearik (origjinë bimore).

Brand

Now

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calcium & Magnesium Tablets”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by