Calcium Magnesium Zinc

0 Orders
#Solgar 028
In stock
1,900L 1,615L

Description

Calcium Magnesium Zinc

Suplement për kockat me kalçium, zink dhe magnez

Paketim x 100 tableta

Me kalimin e viteve densiteti kockor ulet.

Për të parandaluar rrezikun e shfaqjes së osteoporozës, së bashku me një dietë ushqimore të shëndetshme dhe aktivitet fizik, rekomandohet dhe përdorimi i suplementeve me kalçium, zink dhe magnez.

Kalçiumi është një element i rëndësishëm për sistemin muskulo-skeletik dhe sistemin nervor. Magnezi rregullon transportin e kalçiumit në kocka, pasi nxit çlirimin e kalçitoninës, hormon që rrit sasinë e kalçiumit në kocka.

Ai ndihmon gjithashtu në mirë-funksionimin e muskujve.

Zinku luan një rol të rëndësishëm në sintezën e kolagjenit në indin kockor.

Pa OMGJ.

Pa gluten.

Pa produkte të bulmetit.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

I përshtatur me dietën Halal dhe Kosher.

Pa aromatizues artificialë.

I përshtatshëm për veganë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 3 tableta në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 3 Tablets
AMOUNT PER SERVING % DV
Calcium (as calcium carbonate, calcium gluconate, calcium citrate) 1000 mg 100%
Magnesium (as magnesium oxide, magnesium gluconate, magnesium citrate) 400 mg 100%
Zinc (as zinc gluconate) 15 mg 100%
Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Citric Acid, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Glycerin, Titanium Dioxide (color), Vegetable Stearic Acid.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calcium Magnesium Zinc”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by