Calma Gocce

0 Orders
#Pharmalife 011
In stock
1,150L

Description

Calma Gocce

Preparat me bazë ekstratesh vegjetale të Passiflora dhe Melissa.

30 ml

Calma Gocce – Relaks dhe qetësi për tu rritur në harmoni.

Calma Gocce është një shtesë ushqimore me bazë ekstraktesh bimore të Passiflora dhe Melissa, i përdorshëm që në ditët e para të lindjes deri në 12-vjeç.

Shpesh tek fëmija manifestohen disa forma të irritimit fizik dhe mendor të cilat shprehen me të qara të zgjatura dhe rritje të zemërimit. Besohet se këto manifestime vijnë nga probleme të cilat lidhen me ambientin në të cilin fëmija jeton, por në fakt natyra e vërtetë e tyre akoma është e panjohur. Calma Gocce është një preparat që përmban lëndë të para bimore, të cilat vijnë nga kultivimi mbi bazën e kontrolleve rigoroze të cilësisë, të përziera me profesionalizëm, me lëng molle e fruktoze, e përshtatshme për të favorizuar një relaks fiziologjik gjatë gjithë ditës.

Pa Gluten, preparati është i përdorshëm edhe tek fëmijët Celiak.

Mënyra e përdorimit: 

10-20 pika, sipas nevojës.

Pikat mund të merren direkt në lugë ose të tretura në pak ujë ose ndonjë lloj tjetër lëngu.

Brand

Calma

Additional information

Formulimi

Sasia

30 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calma Gocce”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by