Capital Soleil Multi Protection SPF 30+

0 Orders
#
In stock
3,300L

Description

Capital Soleil Multi Protection SPF 30+

200ml

Qumësht rezistent ndaj ujit, edhe pas 40-minutave larje. + 35% hidratim edhe pas 2 ore noti në det, gjithashtu parandalon kripën të ngjitet në lëkurë.

 

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Formulimi

Open chat
Powered by