Capital Soleil Protective Water Antioxidant SPF30+

0 Orders
#
In stock
3,300L

Description

Capital Soleil Protective Water Antioxidant SPF30+

200ml

Krem mbrojtës ndaj rrezeve ultraviolet SPF30 në një format ultra të lehtë spërkatës uji me ujë për fytyrën dhe trupin. E pasuruar me filtra UV me spektër të gjerë dhe polifenole boronice për një veprim antioksidues.

Përbërësit kryesorë dermatologjikë:

-Polifenolet e boronicës
-Uji termik mineralizues Vichy

Brand

Vichy

Vichy është një nga markat më të njohura të kozmetikës farmaceutike në Evropë. Në zemër të një natyre të paprekur, në tokat vullkanike të Auvergne, uji Vichy merr burimin e tij. Gjatë një udhëtimi mijëravjeçar në 4,000 metra thellësi, është i ngarkuar me 15 minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme për bukurinë e lëkurës. Uji vullkanik VICHY është përbërësi aktiv bazë në formulat e lëkurës VICHY.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by