Cardiology IVT Diagnostic Stethoscope

0 Orders
#Littmann 004
In stock
41,400L

Description

Cardiology IVT Diagnostic Stethoscope

Littmann- Stetoskop Kardiologjik IV.

– Degjoni edhe ndryshimet me te vogla ne statusin e pacientit.

– Zbuloni tinguj dhe ritme normale dhe anormale

– Diafragma e akordueshme; Degjoni tinguj me frekuence te larte ose te ulet duke pershtatur presionin e aplikuar tek koka e stetoskopit

– Ana pediatrike; Ana pediatrike kthehet ne kambane te hapur. Thjesht hiqni diafragmen dhe zevendesojeni me nje rreth jo te ftohte.

– Diafragem e njeanshme; Diafragma e njeanshme eshte e lehte per tu vendosur dhe per tu pastruar per shkak te siperfaqes se sheshte

– Kambana e hapur; Kambana e hapur qendron e paster sepse mund te mbulohet me nje diafragem te vogel.

– Kambane e cila hapet dhe mbyllet.

– Tuba me lumen te dyfishte; Tubat me lumen te dyfishte kombinojne dy rruget e tingullit ne nje te vetme duke eleminuar zhurmen tradicionale te ferkimit mes tubave.

– 7 vite garanci

E dobishme ne kujdesin kritik dhe ambiente te tjera intesive dhe dinamike te spitalit si ED, ICU, ICU kardiake etj. I krijuar per t’ju ndihmuar te degjoni tinguj te veshtire per tu degjuar, duke perfshire stenozen e aortes, murmurimat galopale S3 dhe anomalite e dobeta pulmonare.

Brand

Littmann

Additional information

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cardiology IVT Diagnostic Stethoscope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by