Cassette

0 Orders
#Sure √ check 001
In stock
300L

Description

Sure √ check Cassette

Test shtatëzanie.

Eshtë zhvilluar me teknologjinë speciale Colloidal Gold.

-Mbi 99.9 % e saktë që nga dita e parë e vonesës së menstruacioneve.

-Shumë i lehtë në përdorim.

-Mund të përdoret në cdo moment të ditës.

-Vjen me një paketim të vecantë që siguron privatesi të plotë.

Përdorimi :

  1. Hapni qesen e letrës mbrojtëse menjëherë para përdorimit. Merrni testin dhe pipetën nga qesja.
  2. Urinoni në një provëz të pastër plastike, tërhiqni 3-4 pika në pipetë dhe shpërndajeni atë në vendin e përcaktuar në test.
  3. lexoni rezultatin pas 3 minutash.

Si të lexoni rezultatin :

Nëse nuk jeni shtatzënë, testi juaj do të shfaqë vetëm një vijë me ngjyrë.
Ju lutemi vini re se një rezultat negativ mund të shfaqet gjithashtu nëse e keni bërë testin shumë herët ose nëse nuk ka mjaft hormon hCG të dukshëm në urinën tuaj. Ju lutemi bëni një test tjetër brenda dy ditësh për të konfirmuar.

Brand

Sure√check

Additional information

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cassette”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by