Caviar Extract

0 Orders
#Janssen Cosmetics 001
In stock
2,500L

Description

Caviar Extract

Ekstrakt Haviari

7 x 2 ml

Rritja e energjisë 7-ditore për lëkurën tuaj. Kujdes i gjithanshëm për rigjenerimin e të gjitha profileve të lëkurës të cilave u mungon vitaliteti.

Përdorimi:

Shpërndani butësisht Ekstraktin e Havjarit mbi lëkurën e pastruar. Për ta bërë këtë, prisni pjesën e sipërme të ampulës, duke mbrojtur duart me një pëlhurë letre dhe derdhni të gjithë përmbajtjen në pëllëmbën e dorës. Pastaj shpërndajeni në mënyrë të barabartë në fytyrë dhe qafë dhe masazhojeni butësisht. Vetëm për përdorim të jashtëm.

Ingredientët:

Acid hialuronik me zinxhir të gjatë: Kujdesi për lëkurën, hidratues, zbutës

Ekstrakt i havjari : Përmban aminoacide dhe përbërje sheqeri, një interceptues ideal radikal dhe, në të njëjtën kohë, krem hidratuesm, promovon mikroqarkullimin e lëkurës, promovon furnizimin me oksigjen, stimulon formimin e qelizave të reja.

Ekstrakti i artemisë: Ekstrakt detar i planktonit. Faktori i riparimit, aktivizon metabolizmin e qelizave, vepron si furnizim me energji.

Brand

Janssen Cosmetics

Historia e suksesit të Janssen Cosmetics filloi me vizionin e krijimit të produkteve të kujdesit që tejkalojnë ato produkte tashmë të disponueshme në tregun e kozmetikës! Themeluesi i kompanisë Walther Janssen u vu në kërkim të përbërësve aktivë shumë efikasë që shkojnë nën lëkurë dhe premtojnë më shumë sesa kujdesi për lëkurën sipërfaqësore që ishte normë deri në atë moment. Sigurimi i rezultateve të shkëlqyera deri në shtresat më të thella të lëkurës ishte sfida me të cilën përballet Janssen Cosmetics në 1990.

Additional information

Formulimi

Sasia

7 x 2 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caviar Extract”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by