Caviar Serum SPF50+

0 Orders
#
In stock
3,360L

Description

Caviar Serum SPF50+

10ml*2

Formulimi kundër plakjes së Ampulave të Havjarit Dermastir do të përmirësojë elasticitetin e lëkurës dhe do ta lërë atë të rigjeneruar dhe hidratuar. Ekstrakti i havjarit është një përbërës shumë i çmuar i marrë nga vezët e havjarit të Beluga dhe peshkut Sevruga. Ata kanë struktura aminoacide që shkenca nuk ka qenë në gjendje t’i kopjojë. Ampulat e havjarit Dermastir promovojnë rigjenerimin e qelizave dhe ato aktualisht janë ndër produktet më luksoze kundër plakjes në treg. Havjar është një substancë jashtëzakonisht luksoze kundër plakjes e cila oksidohet shumë lehtë dhe për këtë arsye paraqitet më së miri në ampula qelqi për kujdesin e lëkurës.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by