Celluar Night Refine&Repair

0 Orders
#
In stock
10,500L

Description

Celluar Night Refine&Repair

50ml

Një krem intensiv gjatë natës që ndihmon lëkurën e plakur të duket e përtërirë, më e ndritshme, më e lëmuar dhe më e re.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht normale për të tharë
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Humbja e qëndrueshmërisë, lëkura e lëkurës dhe plakja
Cilësi: Xhel-krem i butë, i pasur

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by