Cellular Cleansing Milk

0 Orders
#
In stock
3,100L

Description

Cellular Cleansing Milk

200ml

Një qumësht pastrues i butë që heq grimin, mbeturinat dhe papastërtitë.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht normale për të tharë
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Anti-plakje, pastrim dhe heqje make-up
Cilësi: Pastrues i pasur, me qumësht

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by