Cellular Day Cream SPF15

0 Orders
#
In stock
7,980L

Description

Cellular Day Cream SPF15

50ml

Një hidratues mbrojtës ditor për të luftuar shenjat e plakjes.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht normale për të tharë
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Mbrojtja nga dielli, shenja të plakjes dhe mpirjes
Cilësi: Krem i butë, i lëmuar

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by