Cellular Perfect Skin Capsules

0 Orders
#
In stock
10,500L

Description

Cellular Perfect Skin Capsules

45pc

Një serum “lëkurë e përsosur” që ringjall ngjyrën dhe transformon strukturën e lëkurës.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Kundër plakjes, humbje e qëndrueshmërisë, rrudhave dhe vijave të imëta
Cilësi: Xhel-serum i mëndafshtë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by