Cellular Power Concentrate

0 Orders
#
In stock
10,900L

Description

Cellular Power Concentrate

30ml

Një trajtim rinovues intensiv për të hidratuar dhe rigjeneruar thellësisht lëkurën.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht normale për të tharë
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Anti-plakje, zbehje, rrudha dhe vija të imëta
Cilësi: Serum i lehtë

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by