Cellular Protect & Perfect Tinted Moisturizer SPF15

0 Orders
#
In stock
6,350L

Description

Cellular Protect & Perfect Tinted Moisturizer SPF15

30ml

Një krem hidratues i lyer me lëkurë që synon shenjat e plakjes, mbron dhe përsos lëkurën për një ngjyrë të shkëlqyeshme, me pamje të shëndetshme.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Mbrojtja nga dielli, shenja të plakjes dhe toni i pabarabartë i lëkurës
Cilësi: Krem i lehtë me pigmente me ngjyra të kapsuluara

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by