Cellular Revitalizing Toner

0 Orders
#
In stock
3,000L

Description

Cellular Revitalizing Toner

200ml

Një tonik hidratues dhe rigjallërues që heq papastërtitë dhe mbetjet për të lyer plotësisht lëkurën.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht normale për të tharë
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Kundër plakjes, pastrimit dhe lyerjes së lëkurës
Cilësi: Toner i lehtë, freskues

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by