Cerapur Kids

0 Orders
#OTC 002
In stock
900L

Description

Cerapur Kids

30 ml

Solucion otik në formë spray.

Përbërësit: Ujë, Peroksid hidrogjeni i stabilizuar.

Në kontakt me ujin, peroksidi i hidrogjenit çliron oksigjenin i cili ka veprim antiseptik.

Përdorimi:

  • Për shpëlarjen e kanalit të veshit për mirëmbajtjen e higjenës së veshit.
  • Në rastet e formimit të tepërt të dyllit të veshit (cerumenit), për zbutjen dhe heqjen e dyllit të formuar.
  • Menjëherë para aplikimit të pikave të veshit, në mënyrë që të shpëlani kanalin e veshit dhe të mundësohet  kontakt më i mirë midis ilaçit dhe lëkurës.
  • Rekomandohet për personat me aparate dëgjimi pasi ato janë të prirur për formimin dyllit në vesh.

Aplikimi: 

Para përdorimit, ngrohni shishen duke e mbajtur në dorë (1 min).

Anoni kokën anash dhe hidhni një dozë të përshtatshme të tretësirës, ​​por sigurohuni që thjesht të mbështetni butësisht në llapën e veshit. Tek fëmijët, tërhiqni butësisht lobin e veshit mbrapa dhe më pas hidhni solucionin.

  • Për mirëmbajtjen e higjienës së veshit, hidhe një spray e tretësirës në vesh (ose më shumë nëse përdoret tek të rriturit) dhe lëreni të veprojë për 5 minuta, duke e mbajtur kokën të anuar. Pas kësaj, drejtojeni kokën dhe lini që tretësira e tepërt të mbarojë dhe fshijeni me kujdes. Përsëriteni këtë procedurë 2-3 herë në javë, ose disa herë në javë, për personat që përdorin aparate dëgjimi.
  • Në raste të formimit të dyllit, hidhet një spray në vesh (ose më shumënëse përdoret tek të rriturit) dhe lëreni të veprojë për 10 minuta, duke e mbajtur kokën të pjerrët. Përsëriteni nëse është e nevojshme. Mos përdorni shkop pambuku për të hequr cerumin e zbutur, thjesht lini që përmbajtja të mbarojë dhe fshijeni me kujdes. Gjatë aplikimit të tretësirës, ​​mund të ndieni ndjesi shpimi gjilpërash të moderuar në kanalin e veshit, gjë që konfirmon veprimin e përgatitjes.

Falë pompës mekanike të spërkatjes, formohen pika të vogla të tretësirës dhe shpërndahen në mënyrë të barabartë, duke krijuar efekt më të mirë.

Brand

Cerapur

Additional information

Forma

Spray

I përshtatshëm për

Sasia

30 ml

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cerapur Kids”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by