Cetirizina ABC 10 mg/ml – 20 ml

0 Orders
#
In stock
378L

Description

Cetirizina ABC 10 mg/ml – 20 ml

Cetirizine përdoret, tek të rriturit dhe tek fëmijet  për lehtësimin e simptomave që shoqërojnë rhinitin alergjik sezonal të shkaktuar nga alergjenë të ndryshëm si pjalmi i pemëve apo bimëve të ndryshme.
Cetirizine ështe mjaft e efektshme në trajtimin e simptomave të tilla si; tështimë, kruarje të hundëve, kruarje të syve, lotim dhe skuqje të syve.

Femije 2-6 vjec: 2.5 mg (5 pika) 2 here ne dite.
Femije 6-12 vjec: 5 mg (10 pika) 2 here ne dite.
Femije mbi 12 vjec: 10 mg (20 pika) ne dite.

Brand

Cetirizina ABC

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cetirizina ABC 10 mg/ml – 20 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by