Chelated Zinc

0 Orders
#Solgar 027
In stock
2,140L

Description

Chelated Zinc

Komponim kelat i zinkut

Paketim x 100 tableta

Solgar ju ofron një suplement të zinkut në formën e një komponimi kelat, me një absorbim maksimal.

Zinku ka veti antioksiduese.

Ai forcon sistemin imunitar, mbështet proçesin e rritjes qelizore dhe formimin e ADN-së.

Zinku kontribuon në mbajtjen e një lëkure të shëndetshme.

Forcon flokët dhe thonjtë.

I përshtatur me dietën Kosher.

Pa OMGJ.

Pa produkte të bulmetit.

I çertifikuar pa gluten.

I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarianë.

Pa konservues.

Pa sojë.

Pa maja.

Pa sheqer.

Pa natrium.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

Pa aromatizues artificialë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente ose keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Ndërpritet në rastet e shfaqjes së efekteve anësore të padëshiruara.

Ruhet në temperaturë dhome.

Përdorimi: Rekomandohet të merret 1 tabletë në ditë pas ushqimit, ose siç këshillohet nga mjeku.

Përbërësit:

Serving Size: 1 Tablet
AMOUNT PER SERVING % DV
Zinc (as zinc glycinate amino acid chelate†) 22 mg 147%
Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Dicalcium Phosphate, Vegetable Cellulose, Silica, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Stearic Acid.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chelated Zinc”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by