Chicco Uturak Pink

0 Orders
#Chicco 086
In stock
880L

Description

Chicco Uturak Pink

Uturak me forme anatomike, me një enë të lëvizshme, është ideal për kalimin e foshnjës nga faza e bezdisshme e pelenave në trajnimin e tualetit.

Ajo ka një vend të rehatshëm anatomik e cila mund te lahet lehtesisht.

Eshtë i lehtë, dhe me një sipërfaqe të lëmuar dhe të rrumbullakosur që pastrohet lehtë.

 

Brand

Chicco

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chicco Uturak Pink”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags

,
Open chat
Powered by