Chicco Toothpaste Apples & Bananas

0 Orders
#Chicco 0104
In stock
540L

Description

Chicco Toothpaste Apples & Bananas

Linja e përkujdesit oral Chicco, shumë delikate, respekton mishin e ndjeshëm të dhëmbëve të më të vegjëlve dhe smaltin e dhëmbëve.

Pasta e dhëmbëve Chicco falë prezencës së , ndihmon në parandalimin e kariesit. E studiuar enkas për dhëmbët e parë, formula e saj jo abrazive është ideale për të mos i dëmtuar. Përmban Kalcium dhe fluorur natriumi  (1000 ppm F ¯).

Pa konservantë.

Shija molle banane është për fëmijët mbi 6 muajsh.

Brand

Chicco

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Veprimi

Grup-mosha

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chicco Toothpaste Apples & Bananas”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by