Chlorhexil 0.20% Mouthwash 1,5L

0 Orders
#Chlorhexil 004
In stock
2,360L

Description

Chlorhexil 0.20% Mouthwash 1,5L

1,5 Lt

Chlorhexil 0,20% është krijuar posaçërisht për kontrollin aktiv dhe eleminimin e mikroorganizmave në zgavrën e orofaringut. Në mënyrë efektive lufton pllakat dhe mbron zgavrën e gojës nga acarimi dhe pezmatimi.

Indikacionet:

Pacientët me imunosupresion ose dështim për të kryer mekanizmin e pastrimit.

* Pa alkool. Bimë me shije të shkëlqyeshme.

Përdorimi: 10 ml Chlorhexil të patretshme 0,20% për 30 – 60 sek, 2 herë në ditë deri në 5-7 ditë.

Përbësit: 0,20% klorheksidinë, ekstrakte kamomili dhe a-bisabolol.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chlorhexil 0.20% Mouthwash 1,5L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by