Chlorhexidine Mouthwash 0.20% Long Use

0 Orders
#Chlorhexil 003
In stock
940L

Description

Chlorhexidine Mouthwash 0.20% Long Use

250 ml

Chlorhexil 0,20%(Chlorhexidine 0,20%), i krijuar për kontrollimin aktiv dhe eleminimin e mikroorganizmave në zgavrën orofaringeale, duke luftuar në mënyrë efektive pllakat bikobike dhe lehtësimin e menjëhershëm dhe mbrojtjen e zgavrës së gojës nga acarimi dhe pezmatimi, veçanërisht në rastet e sëmundjes periodontale (periodontiti), faringjit, tonsiliti,etj.Projektuar posaçërisht për përdorim të gjatë.Përfshin një agjent special, që parandalon ngjyrosjen e dhëmbëve dhe ndryshimin e ngjyrave për shkak të klorheksidinës, gjatë terapisë.

Indikacionet:

Implantet & Heqjet e dhëmbëve
Periodontiti
Gingiviti i lokalizuar

*Pa alkool

Përdorimi:
Merrni 10 ml tretësirë dhe bëni gargarë për 30 deri në 60 sekonda, 2 herë në ditë.Nëse është e nevojshme ta përdorni për më shumë se 10 deri në 15 ditë, kërkoni këshillën e dentistit tuaj.
Periudha maksimale e përdorimit: deri në 1 muaj.

Përbërësit:

Klorheksidinë 0.20%, ekstrakte kamomili dhe alfa-bisabolol.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chlorhexidine Mouthwash 0.20% Long Use”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by