Chlorhexil 0.20% Spray

0 Orders
#Chlorhexil 007
In stock
1,160L

Description

Chlorhexil 0.20% Spray

Shpërlarës goje në forme spray,me klorhexidine dhe me kamomil

60 ml

Chlorhexil 0,20% – Spray (Chlorhexidine 0,20%) është formati ideal për kontrollin lokal dhe eliminimin e mikroorganizmave të identifikuara në zgavrën orofaringeale. Siguroni lehtësim dhe mbrojtje të menjëhershme në rastet e inflamacionit ose acarimit të tilla si gingiviti ose periodontiti i lokalizuar në implantet dhe në rastet e faringjitit ose tonsilitit.

*Pa alkool. Bimë me shije të shkëlqyer.

Indikacionet:

Aplikoni në të gjitha zonat e zgavrës orofaringeale
Gingiviti ose parodontiti i lokalizuar
Implante
Tonsilitis
Faringjitis

Përdorimi: Spërkatni 2-3 herë zonën e dëshiruar, 3-4 herë në ditë për 10 deri në 15 ditë.

Përberesit: 0,20% klorheksidinë, ekstrakte kamomili dhe a-bisabolol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chlorhexil 0.20% Spray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by