Chlorhexil Extra Mouthwash

0 Orders
#Chlorhexil 005
In stock
940L

Description

Chlorhexil Extra Mouthwash

250 ml

Chlorhexil Extra për shkak të kombinimit të saj unik të tre agjentëve antimikrobikë (klorheksidina, triklozan, CPC) është krijuar për të siguruar mbrojtje intensive antimikrobike dhe veprim të fortë, veçanërisht në rastet e ndërhyrjeve kirurgjikale ose kirurgjisë orale dhe implanteve duke ofruar mbrojtje efektive kundër acarimit dhe pezmatimit.

Indikacionet:

Mbrojtja maksimale antimikrobike e zgavrës së gojë, të tilla si:

Implantet

Kirurgjitë periodontale

Kirurgji maksilofaciale.

*Pa alkool & me aromë bimore.

Përdorimi: Përdorni 10 ml Chlorhexil Extra të paholluar për 30 – 60 sek, 2 herë në ditë për 5- 7 ditë.

Përbërësit: klorheksidinë 0,20%, 0,10% triklozan, CPC 0,05% dhe ekstrakte kamomili.Pa alkool & me aromë bimore.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chlorhexil Extra Mouthwash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by