Chlorhexil – F Toothpaste

0 Orders
#Chlorhexil 001
In stock
1,050L

Description

Chlorhexil – F  Toothpaste

100 ml

Pasta e dhëmbëve Chlorhexil-F është pastë dhëmbësh fluoride me klorheksidinë antibakteriale. Ajo ofron kujdes të përditshëm,efektive ndaj pllakave mikrobike,forcon dhe mbron dhëmbët dhe shtrëngon mishrat.

*I përshtatshëm për homeopati.
*Pa praninë e SLS dhe agjentëve gërryes.

Indikacionet:

Trajtimi i gingivitit dhe periodontitit në kombinim me CHLORHEXIL 0,20% dhe 0,12%.
Si trajtim i mirëmbajtjes periodontale.
Forcimi i smaltit.
Tonizim të gingivave të dhëmbëve dhe zvogëlimi i gjakderdhjes nga gingivat.
Kur ndiqet nga Chlorhexil Mouthwash ose tretësirë tjetër e kloreksidinës.

Përdorimi:

Përdorni sasi të mjaftueshme Chlorhexil – F Pastë dhëmbësh për të larë dhëmbët tuaj në mëngjes dhe në mbrëmje dhe pas çdo vakt, çdo ditë.

Përbërësit:

Klorheksidinë 0,10%, 0,10% fluor, ekstrakt kamomili, Krameria Triandra, Commiphora Myrrha, Potintilla Erecta, Melia Azantirachta, Salvia Officinalis & bisabolol.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chlorhexil – F Toothpaste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by