CICA Soothing Cream Repair

0 Orders
#
In stock
1,400L

Description

CICA Soothing Cream Repair

40ml

Zbut menjëherë, riparon lëkurën dhe hidraton për 24 orë. Lëkura qetësohet dhe mbrohet. Cilësi jo e yndyrshme e shkrirjes, aplikim i lehtë dhe thithje e shpejtë. Pa aroma. Testuar në lëkurë të ndjeshme dhe mukozë nën kontroll dermatologjik, pediatrik dhe gjinekologjik.

Brand

Topicrem

Topicrem

Shkenca e hidratimit.

Në më shumë se 40 vende, çdo ditë, Topicrem ndihmon rritjen, zhvillimin dhe freskinë e miliona personave: të porsalindur, foshnje, nëna dhe baballarë, që ata të ndihen mirë me lëkurën e tyre. Topicrem vazhdimisht ka inovacione për të përmirësuar kujdesin për lëkurën. Mësoni rreth produkteve të Topicrem që do të hidratojnë dhe kujdesen për të gjithë familjen tuaj.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by